Sarat jeung Kaayaan

Diropéa terakhir: Séptémber 19, 2019

Punten baca Peraturan Pamakéan ieu ("Sarat", "Sarat Pamakéan") sacara saksama sateuacan ngagunakeun halaman web https://emauselca.org ("Service") dioperasikeun ku Blog My ("kami", "kami", atanapi " urang ”).

aksés anjeun sarta pamakéan Service kasebut conditioned on ditampa anjeun sarta patuh Sarat ieu. Sarat ieu dilarapkeun ka sadaya pengunjung, pamaké jeung nu lianna anu ngaksés atanapi nganggo Service di.

Ku ngakses atawa maké Service nu anjeun satuju bisa kabeungkeut ku Sarat ieu. Lamun teu satuju kalayan sagala bagian tina istilah lajeng Anjeun bisa jadi teu ngakses Service di.

Tumbu Pikeun jalaloka séjén

Jasa kami tiasa ngandung tautan kana situs wéb pihak katilu atanapi jasa anu henteu dipiboga atanapi dikawasa ku Blog My.

Blog abdi teu gaduh kendali, sareng henteu nanggung jawab, eusi, kabijakan privasi, atanapi prakték wéb atanapi jasa pihak katilu. Anjeun ogé atos satuju sareng satuju yén Blog My moal tanggung jawab atanapi tanggung jawab, sacara langsung atanapi henteu langsung, pikeun aya karusakan atanapi rugi disababkeun atanapi dituduh disababkeun ku atanapi aya hubunganana sareng panggunaan atanapi ngandelkeun kana eusi, barang atanapi jasa anu aya dina atanapi. ngaliwatan situs wéb atanapi jasa sapertos kitu.

Urang niatna mamatahan Anjeun maca istilah jeung kaayaan sarta kawijakan privasi nu mana wae situs web pihak-katilu atawa ladenan nu didatangan.

saenggeus

Urang bisa nungtungan atawa numpurkeun aksés ka Service urang langsung, tanpa aya bewara prior atanapi liability, pikeun alesan naon sama sekali, kaasup tanpa watesan lamun breach nu Sarat.

Kabéh dibekelan tina Sarat anu ku alam anu bisa ngusulkeun salamet terminasi bakal salamet terminasi, kaasup, tanpa watesan, dibekelan kapamilikan, Disclaimers nanaon, indemnity sarta keterbatasan liability.

Bantahan

pamakéan Anjeun tina Service nyaeta di résiko Anjeun budi. Service di ieu disadiakeun dina hiji "AS IS" na dadasar "AS sadia". Service di ieu disadiakeun TANPA HARANSI nanaon nu, naha express atanapi tersirat, kaasup tapi teu diwatesan ka, tersirat HARANSI of merchantability, kabugaran pikeun Tujuan husus, non-ngalanggar atawa kursus kinerja.

jajahan Hukum

Sarat ieu tiasa diatur sareng ditaatkeun saluyu sareng undang-undang walanda tanpa satuju yén konflik nya éta dibekelan hukum.

gagalna urang ngalaksanakeun sagala katuhu atanapi penyediaan Sarat ieu moal dianggap waiver jalma hak. Mun sagala penyediaan Sarat ieu diayakeun pikeun sah atanapi unenforceable ku pangadilan, nu dibekelan sésana of Sarat ieu bakal tetep aya dina pangaruh. Sarat ieu mangrupakeun sakabéh perjangjian antara urang ngeunaan Service kami, sarta supersede tur ngaganti sagala pasatujuan prior kami bisa boga antara urang ngeunaan Service di.

parobahan

Urang cagar katuhu, dina kawijaksanaan budi urang, ngarubah atawa ngaganti Sarat ieu iraha wae. Mun harita geus bahan urang coba nyadiakeun sahenteuna 30 poé bewara saméméh sagala istilah anyar nyokot efek. Naon constitutes parobahan bahan bakal ditangtukeun dina kawijaksanaan budi urang.

Ku neraskeun ngakses atanapi nganggo Service urang sanggeus maranéhanana révisi jadi éféktif, Anjeun satuju jadi kabeungkeut ku istilah dirévisi. Mun anjeun teu satuju kana istilah anyar, sumangga ngeureunkeun maké Service di.

Taros Kami

Mun anjeun mibanda patalékan ngeunaan Sarat ieu, mangga ngahubungan kami.

Koméntar anyar