kabijakan privasi

Diropéa terakhir: Séptémber 19, 2019

Blog kuring ("kami", "kami", atanapi "kami") ngoperasikeun halaman wéb Blog kuring ("Service").

Kaca ieu informs anjeun tina kawijakan urang ngeunaan koleksi, make jeung panyingkepan of Émbaran Personal mun anjeun migunakeun Service urang.

Urang moal make atawa babagi informasi sareng saha iwal sakumaha dijelaskeun dina Sarat jeung Kaayaan Pamakéan ieu.

Kami ngagunakeun Inpormasi Pribadi anjeun kanggo nyayogikeun sareng ningkatkeun Service. Ku ngagunakeun Jasa, anjeun satuju kana koleksi sareng panggunaan inpormasi saluyu sareng kawijakan ieu. Kacuali mun ditetepkeun dina Sarat jeung Kaayaan Pamakéan ieu, istilah anu digunakeun dina Sarat jeung Kaayaan Pamakéan ieu ngagaduhan hartos anu sami sareng dina Sarat sareng Kaayaan kami, diaksés di https://emauselca.org

Koléksi informasi Jeung Paké

Bari maké Service urang, urang bisa nanya nyadiakeun kami kalayan informasi diwanoh pribadi tangtu nu bisa dipaké pikeun ngahubungan atanapi ngaidentipikasi anjeun. Pribadi informasi diwanoh ( "Émbaran Personal") bisa ngawengku, tapi henteu dugi ka:

  • nami
  • Alamat email

Data log

Urang ngumpulkeun informasi yén panyungsi anjeun ngirimkeun iraha wae nu didatangan Service urang ( "Log Data"). Data Log ieu bisa ngawengku informasi kayaning komputer urang Internet Protocol ( "IP") Alamat, tipe browser, Vérsi browser, kaca of Service urang nu didatangan, waktos sareng kaping tina kadatangan anjeun, waktu spent dina pamadegan Kaca sarta séjén statistik.

Google AdSense & DoubleClick Cookie

Google, salaku ngajual pihak katilu, nganggo cookies pikeun ngalayanan iklan dina Layanan kami.

cookies

Cookies téh nyaéta payil kalawan jumlah leutik data nu bisa ngawengku hiji identifier unik anonim. Cookies nu dikirim ka panyungsi anjeun ti situs wéb jeung disimpen dina hard drive komputer anjeun.

Urang make "cookies" pikeun ngumpulkeun informasi. Anjeun tiasa ngalatih panyungsi anjeun pikeun nampik sagala cookies atawa nunjukkeun lamun cookie a keur dikirim. Sanajan kitu, lamun teu nampi cookies, Anjeun bisa jadi teu bisa make sababaraha porsi of Service urang.

propaider laden

Urang bisa employ pausahaan pihak katilu tur individu pikeun mempermudah Service urang, nyadiakeun Service di atas nama urang, nedunan jasa Service nu patali atawa mantuan kami di analisa kumaha Service urang geus dipake.

pihak katilu ieu miboga aksés ka Émbaran Personal anjeun ukur keur ngalakukan tugas ieu atas nama urang jeung keur obligated teu nyingkab atanapi nganggo eta kanggo naon Tujuan lianna.

kaamanan

Kaamanan Émbaran Personal anjeun anu penting pikeun kami, tapi inget yen aya metoda transmisi ngaliwatan Internet, atawa metoda gudang éléktronik nyaéta 100% aman. Bari urang narékahan pikeun ngagunakeun hartosna ditarima komersil ngajaga Émbaran Personal anjeun, kami henteu bisa ngajamin kaamanan mutlak na.

Tumbu ka situs séjén

Service urang bisa ngandung tumbu ka situs séjén nu teu dioperasikeun ku kami. Lamun klik dina link pihak katilu, anjeun bakal diarahkeun ka loka éta pihak katilu urang. Urang niatna mamatahan anjeun marios ka Sarat jeung Kaayaan Pamakéan tina unggal situs anjeun didatangan.

Urang teu boga kontrol leuwih, sarta nganggap euweuh tanggung jawab eusi, kawijakan privasi atawa amalan naon situs pihak katilu atawa ladenan.

Privasi barudak

Service kami teu alamat saha di handapeun umur 18 ( "Barudak").

Urang ulah knowingly ngumpulkeun informasi diwanoh pribadi ti barudak sahandapeun 18. Mun anjeun indung atawa wali jeung anjeun sadar yen anak anjeun geus disadiakeun kami kalawan Émbaran Personal, mangga ngahubungan kami. Lamun urang manggihan yén anak di handapeun 18 geus disadiakeun kami kalawan Émbaran Personal, urang baris ngahapus informasi sapertos ti server kami langsung.

Minuhan Jeung Laws

Urang bakal nyingkab Émbaran Personal anjeun dimana diperlukeun pikeun ngalakukeunana ku hukum atawa tepina.

Parobahan Pikeun Sarat jeung Kaayaan Pamakéan Ieu

Urang bisa ngamutahirkeun Sarat jeung Kaayaan Pamakéan urang ti jaman ka jaman. Urang bakal ngabéjaan parobahan naon ku ngeposkeun nu Sarat jeung Kaayaan Pamakéan anyar na kaca ieu.

Anjeun disarankan pikeun marios Sarat jeung Kaayaan Pamakéan ieu périodik pikeun parobahan nanaon. Parobahan Sarat jeung Kaayaan Pamakéan ieu nu mujarab basa aranjeunna keur dipasang dina kaca ieu.

Taros Kami

Mun anjeun mibanda patalékan ngeunaan Sarat jeung Kaayaan Pamakéan ieu, mangga ngahubungan kami.

Koméntar anyar