Politika e Privatësisë

Rifreskimi i fundit: Shtator 19, 2019

Blogu im ("ne", "ne" ose "i yni") operon Uebfaqen e My Blog ("Shërbimi").

Kjo faqe ju informon për politikat tona në lidhje me mbledhjen, përdorimin dhe zbulimin e Informacioneve Personale kur përdorni Shërbimin tonë.

Ne nuk do të përdorim ose ndajmë informacionin tuaj me askënd përveç siç përshkruhet në këtë Politikë të Privatësisë.

Ne përdorim informacionin tuaj personal për ofrimin dhe përmirësimin e Shërbimit. Duke përdorur Shërbimin, ju pranoni mbledhjen dhe përdorimin e informacionit në përputhje me këtë politikë. Nëse nuk përcaktohet ndryshe në këtë Politikë të Privatësisë, termat e përdorur në këtë Politikë të Privatësisë kanë të njëjtat kuptime si në Kushtet dhe Kushtet tona, të arritshme në https://emauselca.org

Mbledhja dhe Përdorimi i Informacionit

Gjatë përdorimit të Shërbimit tonë, ne mund t'ju kërkojmë që të na jepni informacione të caktuara të identifikueshme personalisht që mund të përdoren për të kontaktuar ose identifikuar ju. Informacioni i identifikueshëm personal ("Informacioni Personal") mund të përfshijë, por nuk kufizohet vetëm në:

  • emër
  • Email adresa

Të dhënat e regjistrit

Ne mbledhim informacione që shfletuesi juaj dërgon sa herë që vizitoni Shërbimin tonë ("Të Dhënat e Identifikimit"). Ky Ditari i të Dhënave mund të përfshijë informacione të tilla si adresa e Internetit (IP) e kompjuterit tuaj, tipi i shfletuesit, versioni i shfletuesit, faqet e Shërbimit tonë që vizitoni, kohën dhe datën e vizitës tuaj, kohën e kaluar në ato faqe dhe statistikat.

Google AdSense & DoubleClick Cookie

Google, si një shitës i palës së tretë, përdor cookie për të shërbyer reklama në Shërbimin tonë.

biskota

Cookies janë skedarë me sasi të vogël të të dhënave, të cilat mund të përfshijnë një identifikues unik anonim. Cookies dërgohen në shfletuesin tuaj nga një faqe interneti dhe ruhen në hard diskun e kompjuterit tuaj.

Ne përdorim "cookies" për të mbledhur informacione. Ju mund ta udhëzoni shfletuesin tuaj që të refuzojë të gjitha cookies ose të tregojë kur një cookie po dërgohet. Megjithatë, nëse nuk i pranoni cookies, mund të mos jeni në gjendje të përdorni disa pjesë të Shërbimit tonë.

Ofruesit e shërbimeve

Ne mund të punësojmë kompani dhe individë të palës së tretë për të lehtësuar Shërbimin tonë, për të ofruar Shërbimin në emër tonë, për të kryer shërbime të lidhura me Shërbimin ose për të na ndihmuar në analizimin e mënyrës se si përdoret Shërbimi ynë.

Këta palë të treta kanë qasje në të dhënat tuaja personale vetëm për të kryer këto detyra në emër tonë dhe janë të detyruar të mos e zbulojnë ose ta përdorin atë për ndonjë qëllim tjetër.

Siguri

Siguria e informacionit tuaj personal është e rëndësishme për ne, por mos harroni se asnjë metodë e transmetimit në internet, ose metoda e ruajtjes elektronike është 100% e sigurt. Ndërsa përpiqemi të përdorim mjete të pranueshme nga tregu për të mbrojtur të dhënat tuaja personale, ne nuk mund ta garantojmë sigurinë absolute të saj.

Lidhje me faqe të tjera

Shërbimi ynë mund të përmbajë lidhje me faqet e tjera që nuk operohen nga ne. Nëse klikoni në një lidhje të palës së tretë, do të drejtoheni në atë faqe të palës së tretë. Ne ju këshillojmë fuqimisht që të rishikoni Politikën e privatësisë për çdo vend që vizitoni.

Ne nuk kemi kontroll dhe nuk marrim përgjegjësi për përmbajtjen, politikat e privatësisë ose praktikat e ndonjë skuadre ose shërbimesh të palëve të treta.

Privatësia e Fëmijëve

Shërbimi ynë nuk i adreson askujt nën moshën 18 ("Fëmijët").

Ne nuk mbledhim me vetëdije informacionin personal të identifikueshëm nga fëmijët nën 18. Nëse jeni prind ose kujdestar dhe jeni në dijeni se fëmija juaj na ka dhënë informacione personale, ju lutemi na kontaktoni. Nëse zbulojmë se një fëmijë nën 18 na ka dhënë informacion personal, ne do ta fshijmë këtë informacion nga serverët tanë menjëherë.

Pajtueshmëria me ligjet

Ne do të zbulojmë Informacionin Tuaj Personal aty ku kërkohet ta bëjë këtë me ligj ose me thirrje.

Ndryshimet në këtë politikë të privatësisë

Ne mund të përditësojmë herë pas here Politikën tonë të privatësisë. Ne do t'ju njoftojmë për çdo ndryshim duke postuar Politikën e re të privatësisë në këtë faqe.

Ju këshilloheni të rishikoni rregullisht këtë Rregullore për çdo ndryshim. Ndryshimet në këtë Politikë të Privatësisë janë efektive kur ato janë postuar në këtë faqe.

Na kontaktoni

Nëse keni ndonjë pyetje në lidhje me këtë Privacy Policy, ju lutemi na kontaktoni.

Komentet e fundit