Rreth nesh

Mirësevini në faqen më të mirë në internet për Falas V Bucks. Duke themeluar nga djemtë e teknologjisë veterane, kjo faqe po dëshmon të jetë një dyqan me një ndalesë falas për Bucks V. Becomingshtë duke u bërë shpejt faqja numër një në zhanrin e saj. Edhe pse nuk kemi një histori të gjatë të pranisë në internet, mundi dhe pasioni ynë i palodhur na kanë vendosur në hartë.

Shërbimet tona gjithnjë e më shumë po pëlqehen nga audienca jonë e synuar. Jemi krenarë që njihemi vazhdimisht nga faqet që diskutojnë kodet e mashtrimit të lojrave. Ne vazhdojmë të marrim përshtypje pozitive dhe inkurajuese gjatë gjithë kohës. Pra, padyshim është duke dëshmuar se ia vlen koha dhe përpjekjet tona.

Sinqerisht, ne nuk kemi një ekip të madh. Por, ekipi ynë i vogël është mjaft i aftë për të mbajtur lojrat tona të lojrave që funksionojnë gjatë gjithë kohës pa ndonjë fshehje. Plus, ne kemi dy djem admin që kujdesen për serverin, mbrapa fundin dhe gjithçka tjetër që shkon në mirëmbajtjen e faqes në internet.

Deri më tani, ne kemi qenë në gjendje të ndihmojmë dhjetëra dhe mijëra lojtarë atje. Dhe, qëllimi ynë vazhdon të mbetet i njëjtë. Ne duam të ndihmojmë sa më shumë lojtarë të Fortnight të jetë e mundur për t'i lënë ata të shijojnë lojën në maksimum, pa shpenzuar asnjë monedhë nga portofolin e tyre. Për sa kohë që ju jeni duke luajtur Fortnight, ju mund të mbështeteni tek ne për t'ju ndihmuar.

Ne jemi të bindur që ekipi ynë i afërt do të vazhdojë t'ju japë përvojën më të mirë të përdoruesit ndonjëherë. Ndërsa faqja vazhdon të rritet, ne po e vendosim këmbën tonë më të mirë përpara për t'i qëndruar besnik rrënjëve tona. Ne punojmë shumë shumë për të mbajtur në vazhdimësi mashtrimet tona të lojërave në çdo kohë, në mënyrë që të mos keni asnjë problem. Shtytja jonë do të mbetet, dhe ne mezi presim të plotësojmë të gjitha nevojat tuaja.

Komentet e fundit