Политика на приватност

Последно ажурирање: септември 19, 2019

Мојот блог („нас“, „ние“ или „наш“) работи на веб-страницата Мој блог („Услугата“).

Оваа страница ве информира за нашите политики во врска со собирањето, користењето и објавувањето на личните информации кога користите нашата услуга.

Ние нема да ги користиме или да ги споделиме вашите информации со никого, освен како што е опишано во оваа Политика за приватност.

Ние ги користиме вашите лични информации за обезбедување и подобрување на услугата. Со користење на услугата, вие се согласувате со собирање и користење на информации во согласност со оваа политика. Освен ако не е поинаку дефинирано во оваа Политика за приватност, термините користени во оваа Политика на приватност ги имаат истите значења како и во нашите Услови и правила, достапни на https://emauselca.org

Информации собирање и употреба

Додека ја користиме нашата услуга, може да побараме од вас да ни дадете одредени лични информации кои може да се користат за да ве контактираат или да ве идентификуваат. Информациите за лична идентификација ("Лични информации") може да вклучуваат, но не се ограничени на:

  • име
  • E-mail адреса

Пријавете се на податоци

Ние собираме информации што вашиот прелистувач ги испраќа секогаш кога ќе ја посетите нашата услуга ("Пријавете податоци"). Овие податоци за дневникот може да вклучуваат информации како што се адресата на Интернет-протоколот на вашиот компјутер ("IP"), типот на пребарувачот, верзијата на пребарувачот, страниците на нашата служба што ја посетувате, времето и датумот на вашата посета, времето поминато на тие страници и други статистика.

Google AdSense и DoubleClick Cookie

Гугл, како продавач на трети страни, користи колачиња за да нуди реклами на нашата услуга.

Колачињата

Колачињата се датотеки со мала количина на податоци, кои може да вклучуваат анонимни уникатен идентификатор. Колачињата се испраќаат до вашиот прелистувач од веб-страница и се складираат на хард дискот на вашиот компјутер.

Ние користиме "колачиња" за да собираме информации. Можете да го нарачате вашиот прелистувач да ги одбие сите колачиња или да посочи кога се испраќа колачиња. Меѓутоа, ако не прифаќате колачиња, можеби нема да можете да користите некои делови од нашата услуга.

Даватели на услуги

Ние можеме да вработуваме компании и поединци од трети страни за да ја олесниме нашата услуга, да ја обезбедиме Услугата во наше име, да ги извршуваме услугите поврзани со услугите или да ни помогне во анализирањето на начинот на кој се користи нашата услуга.

Овие трети страни имаат пристап до вашите лични информации само за да ги извршуваат овие задачи во наше име и се должни да не ги откриваат или да ги користат за која било друга цел.

безбедност

Безбедноста на вашите лични информации е важна за нас, но запомнете дека ниту еден метод за пренос преку Интернет, ниту методот за електронско складирање не е 100% безбеден. Додека ние се стремиме да ги користиме комерцијално прифатливите средства за заштита на вашите лични податоци, не можеме да ја гарантираме нејзината апсолутна сигурност.

Линкови до други сајтови

Нашата услуга може да содржи линкови до други сајтови кои не се управувани од нас. Ако кликнете на врската со трета страна, ќе бидете упатени на страницата на трета страна. Ви препорачуваме да ја прегледате Полиса за приватност на секоја страница што ја посетувате.

Ние немаме никаква контрола и не преземаме никаква одговорност за содржината, политиките за приватност или практиките на кои било трети страни или услуги.

Приватноста на децата

Нашата служба не обраќа лица на возраст под 18 ("Деца").

Ние не свесно собираме лични информации од децата под 18. Ако сте родител или старател и сте свесни дека вашето дете ни даде лични податоци, ве молиме контактирајте не. Ако откриеме дека дете под 18 ни обезбеди лични информации, ние веднаш ќе ги избришеме таквите информации од нашите сервери.

Согласност со законите

Ние ќе ги обелодениме Вашите лични податоци каде што тоа ќе го сторат со закон или судски налог.

Промени во оваа Политика на приватност

Ние можеме да ја ажурираме нашата политика за приватност од време на време. Ние ќе ве известиме за какви било промени со објавување на новата Политика за приватност на оваа страница.

Ве советуваме периодично да ја разгледате оваа Политика за приватност за сите промени. Промените во оваа Политика за приватност се ефективни кога се објавуваат на оваа страница.

Контакт

Ако имате какви било прашања во врска со оваа Политика за приватност, контактирајте со нас.

Последни Коментари