Sarat lan Ketentuan

Paling anyar dianyari: September 19, 2019

Mangga maca Syarat panggunaan ("Katentuan", "Katentuan Pangginaan supados langkung") kanthi nggunakake sadurunge https://emauselca.org situs web ("Layanan") sing dilakokno Blog Kula ("kita", "kita", utawa " kita ”).

Akses sampeyan lan nggunakake Layanan iki kahanan ing sampeyan nampa lan tundhuk Sarat iki. Syarat iki ditrapake kanggo kabeh pengunjung, pangguna lan liya-liyane sing ngakses utawa nggunakake Layanan.

Kanthi ngakses utawa nggunakake Service sampeyan setuju kanggo bound dening Sarat iki. Yen sampeyan ora setuju karo bagian apa wae, sampeyan ora bisa ngakses Layanan.

Pranala menyang Liyane Situs Web

Layanan kita bisa ngemot tautan menyang situs web utawa layanan pihak katelu sing ora diduweni utawa dikontrol dening Blog Kula.

Blogku ora duwe kontrol, lan ora njupuk tanggung jawab, konten, kabijakan privasi, utawa praktik situs web utawa layanan pihak katelu. Sampeyan luwih ngakoni lan setuju yen Blog Kula ora bakal tanggung jawab utawa tanggung jawab, langsung utawa ora langsung, amarga ana kerusakan utawa kerugian sing disebabake utawa diduga sing disebabake utawa ana hubungane utawa gumantung karo konten, barang utawa layanan sing kasedhiya utawa liwat situs web utawa layanan kaya ngono.

Kita banget menehi saran supaya sampeyan maca syarat lan katrangan lan kawicaksanan pribadi samubarang situs utawa layanan web pihak katelu sing dikunjungi.

Nggon mandeg

Kita bisa ngeculake utawa ngeculake akses menyang Layanan kita kanthi langsung, tanpa kabar utawa tanggung jawab, kanthi alasan apa wae, kalebu tanpa watesan yen sampeyan nerak Ketentuan.

Kabeh pranata sing kasebut miturut syarat-syarat kasebut kudu tetep mandhek, kalebu, tanpa watesan, pranata kepemilikan, pambatalan jaminan, indemnity lan watesan tanggung jawab.

wewaler

Panggunaan Layanan kasebut ana ing resiko sampeyan. Layanan kasebut kasedhiya ing basis "AS" lan "AS KELAS". Service kasebut kasedhiya tanpa jaminan apa wae, manawa diwenehake utawa diwenehake, kalebu, nanging ora diwatesi, jaminan warata dagang, kebugaran kanggo tujuan tartamtu, non-pelanggaran utawa mesthi kinerja.

Hukum Pamrentah

Katemtuan kasebut bakal ditata lan diterangke sesuai karo undang-undang Walanda tanpa mikirake konflik ketentuan hukum.

Gagal kita nglindhungi hak utawa ketentuan saka Ketentuan iki ora bakal dianggep waiver hak kasebut. Yen katemtuan kasebut ora sah utawa ora bisa dileksanakake dening pengadilan, pranata-pranata sing isih ana ing Ketentuan iki tetep tetep. Persyaratan iki nyakup kabeh persetujuan antarane kita babagan Layanan kita, lan ngganti lan ngganti sembarang prajanji sadurunge kita bisa duwe antarane kita gegayutan Service.

Kaca-kaca sing

We nulis hak, kanthi discretion kita, kanggo ngowahi utawa ngganti Katentuan iki sawayah-wayah. Yen revisi dadi materi, kita bakal nyoba kanggo menehi paling dina 30 dina sadurunge syarat-syarat sing anyar ditrapake. Apa sing dadi owah-owahan materi bakal ditemtokake miturut kaputusan kita dhewe.

Kanthi terus ngakses utawa nggunakake Service kita sawisé révisi kasebut dadi efektif, sampeyan setuju kanggo bisa digabung karo istilah sing wis diubah. Yen sampeyan ora setuju karo istilah anyar, mangga mandheg nggunakake Layanan.

Contact Us

Yen sampeyan duwe pitakonan babagan Katentuan iki, hubungi kami.

anyar Komentar